Companie de Transport si Exoeditie

Home -> Turism -> Transport -> Companie de Transport si ExoeditieAdaugat la data de 2008-04-05

Companie de Transport si Exoeditie

Societatea comerciala cu capital integral privat suntem interesati in colaborare cu societati cu diferite profiluri ( de exemplu: productia feroasa: producatoare de teava, utilaje industriale, materiale de constructii,schele metalice etc diverse; productia alimentara: cereale,conserve , industria de prelucrare a lemnului ,textile,hartie,ambalaje,alte produse industria lemnului , ). De asemenea suntem interesati intr-o colaborare cu societati exportatoare sau importatoare de marfa ,oriunde in/din EUROPA si /sau in zonele extracomunitare. In functie de rutele dorite stabilim un pret contract. Contractele asigurate sunt pentru 5 prelate 20to ,13.6m podea, indiferent de transport : transporturi internationale si interne. In afara de cele amintite mai sus dispunem de 1 Duba ptr Confectii, 1 Microbuz, 1 Platforma transport AGABARITIC ,tur-retur sau doar pe un sens.
http://transport-expeditie.ablog.ro/

Popularitatea - http://transport-expeditie.ablog.ro/

2
( Refresh )
0

Alte informatii

Data adaugarii:
05/04/2008
In categoria:
Vizitatori
Companie de Transport si Exoeditie:
43

Cuvinte cheie

ransport, transport marfa intern si international, casa de expeditie, grupaj, complet, confectii, marfa adr, marfuri agabaritice, depozitare,

Cod reciproc

Va rugam sa semnalati o eventuala incadrarea gresita a site-ului - Companie De Transport Si Exoeditie - in categoria Turism, poza care sa nu semene cu site-ul transport-expeditie.ablog.ro/, descriere gresita precum si orice alta eroare.

Toate drepturile rezervate Bookmysite.ro 2008 - 2010 www.bookmysite.ro

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul nostru scris.
Site-urile listate sunt raspunzatoare de continutul propriilor site-uri.
Marcile inregistrate care se regasesc in cuprinsul acestui site, apartin proprietarilor de drept.
Pagerankā„¢ is a registered trademark of Google Inc.